Sweet Sixteen – 16 РД на METAL HANGAR 18

Да, METAL HANGAR 18 навършва 16 години. Но този път, вместо традиционната словоизлияда на някой от нас, даваме думата и микрофона на приятели от различни сектори в нашата сфера (за съжаление, не можем на всички, но ако някои други искат, могат да се включат в коментарите или тук, или в Facebook):

Честит рожден ден на целия екип на Metal Hangar 18, с пожелание за удовлетвореност и споделени музикални мигове. Бъдете сплотени, борете се за рок каузата, зад която сте застанали, имайте уважение към чуждото мнение и не забравяйте, че никой не е по-голям от самата музика.
Наздраве!

Васко Катинчаров (ФРАКТУРА)

Честит празник, Добри Хора!
Пожелавам Ви да бъдете здрави и да растете още, за да има място място, където да складирате още повече новини, ревюта и интервюта! Вие сте сайт за исторически Рок и Метъл. Много хора разчитат на вас, а по-младите се учат от вас!
Както знаете, историята ни поучава, настоящето ни извисява, а бъдещето ни винаги трябва да бъде…”Let There Be Rock”!!!
За ваше здраве – Наздраве!!!
Rock out!!!

Звезди Керемидчиев (АХАТ, АНАЛГИН)

Събратя в яката музика! Изключително е приятно да работим толкова години заедно и се надявам да продължим още много по толкова! ЧРД!
ПС (към Недко) И все така благо да ме снимаш!

Станислав Грозев – Щъркелът (SOFIA MUSIC ENTERPRICES)

Честит рожден ден, приятели! Бъдете здрави и винаги така горящи и безкомпромисно отдадени на мисията си!

Георги Згуров – Гурко (радио Z-ROCK)

Metal Hangar 18 празнува своята 16-та годишнина и е рядко удоволствие да видиш уебсайт, който работи толкова дълго с необуздана страст към занаята. Пожелаваме ви да запазите креативността и фанатизма и през следващите години.
С уважение,

Adramelech от името на (INFERNO)

Честит рожден ден на Metal Hangar 18 от група SEVI! Продължавайте да бъдете все така в крак със случващото се на музикалния небосклон и да трупате много рок и метъл история в Хангара! Пожелаваме ви да си тежите на мястото още много по 16!

Светлана Близнакова (SEVI)

Спомням си много добре началото на Metal Hangar 18. Всичко започна от едни форум. Тогава преди 16 години точно форумите бяха платформите за споделяне на информация. Постепенно идеята претърпя развитие и така се появи сайтът Metal Hangar 18. Сайт, който от самото начало се списваше и списва от фенове за фенове. И така си остана до днес. Поздрави на целия екип. Продължавайте да подкрепяте сцената, защото тя има нужда от ентусиасти като Вас. И както е казал онзи древен философ Мечо Пух „Колкото повече хеви, толкова повече метъл!” Наздраве!

Мартин Николов (БНР, БНТ)

Поздравления и наздраве за екипа на Metal Hangar 18 за 16-ия им рожден ден! За много бъдещи поводи, много метъл музика и концерти, защото… “For, you see, the steel is much too strong”.

Виктор Пенев – Vixx (клуб LIVE & LOUD)

Внимание, Метъл Хангар! Група Khanъ Ви благодари за подкрепата през всичките тези години и Ви пожелава здраве, твърдост и много метъл!

група Khanъ

Metal Hangar 18 е сайтът, посветен на любимата ми музика, който винаги активно е подкрепял развитието на родната ни сцена, публикувайки новини и концертни репортажи за групите. Това е сайт, създаден от метъли за метъли. Пожелавам на целия екип честит рожден ден и още дълги години да ни информират за най-горещите метъл събития на българската и световна метъл сцена.
Наздраве!

Ники Божаков (EUFOBIA)

Със здраве и наздраве! Бъдете и нека ПРЕбъдете в подкрепа на стойностната българска музика. Rock and Roll FOREVER

Тодор (клуб ТРИ УШИ)

Aмииии за много години с пожелания за повече посетители и по-малко вредители! Продължавайте да подкрепяте и БГ сцената дълги години напред! Наздраве и да почерпите!

Mephisto Diabolis (SERPENTINE CREATION)

 

Бамби Никифоров (О.Н., ех-Gwendydd, ex-Urban Grey…)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото