Свършиха промо билетите за Death DTA в София на 3 април

DeathDTA&Obscura@Mixtape5Оригиналните членове на Death с видео поздрави към европейските фенове.

Европейското турне на Death DTA „European Thought Patterns“, с оригинални членове на Death в състава си, минава и през България. На 3 април 2016 г. на сцената в клуб Mixtape 5 ще се качат легендарните Gene Hoglan и Steve DiGiorgio в компанията на Bobby Koelble, Steffen Kummerer и Max Phelps. Концертът, който почита живота и музиката на Chuck Schuldiner, артист-символ и един от най-сложните и креативни музикални умове в метъла, максимално ще доближи българската публика до оригиналното Death преживяване.

Българските фенове, голяма част от които цял живот чакат да видят Death live, изкупиха промо билетите за концерта на Death DTA и в мрежата на Eventim и Ticketlogic вече се продават билети само на редовната цена от 35 лв. В деня на концерта цената ще бъде 40 лв.

Официалната видео реклама на концерта на 3 април може да видите тук.

Самите музиканти обещават почти два часа с любимите класики на Death и композиции от петия студиен албум на групата Individual Thought Patterns. Но както самият Bobby Koelble сподели в специален видео поздрав за публиката, в концерта ще прозвучат и композиции, които никога не са свирени на живо! Легендарният барабанист на Death, Testament и Strapping Young Lad Gene Hoglan също направи видео обръщение към феновете, които очакват предстоящото турне, с което бандата почита живота и музикалното наследство на Chuch Shuldiner. Steve DiGiorgio се включи директно от слънчева Флорида, родното място на Death, за да покани всички фенове на пионерите на дет метъла и Chuck Shuldiner да станат част от предстоящото европейско турне.

Припомняме, че съставът на Death DTA (Death To All) за концерта в София включва:

 • Steve DiGiorgio, бас (Death, Obituary, Testament, Sebastian Bach, Iced Earth)
 • Gene Hoglan, барабани (Death, Dark Angel, Strapping Young Lad, Testament, Fear Factory)
 • Bobby Koelble, китара (Death, Azrael)
 • Steffen Kummerer, китара и вокали (Death DTA, Obscura, Thulcandra)
 • Max Phelps, китара и вокали (Death DTA, Cynic, Exist)

Подгряващата група за предстоящото турне на Death DTA и за концерта им в София са немските прогресив дет метъл машини Obscura. Техничните метъл герои са готови с новия си четвърти албум Akroasis, който ще представят и пред българската публика. Akroasis излиза официално на 5 февруари.

***

Събитието във Facebook

Билети

EventimКаси: Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец и онлайн на eventim.bg.

TicketlogicКаси: книжарници Booktrading, касите на Fastpay, Офис 1, На тъмно, музикален магазин Music Centre и онлайн директно от събитието във Facebook или от сайта www.ticketlogic.bg.

 1. #1 написан от Макето (преди 7 години)

  Мирише на sold out
  Групите го заслужават.

 2. #2 написан от Тотев (преди 7 години)

  За sold out нямаше да продават шепа билети 2 месеца 😉
  По-скоро дано се понапълни.

 3. #3 написан от ThrashFan (преди 7 години)

  Много обичам такива изказвания. Вместо да се радвате, че ще видите едни легенди и ще почетем Чък, сте седнали да плюете.

 4. #4 написан от Анонимен (преди 7 години)

  Чък го почетохме преди месец.
  Тези легени вече сме ги виждали.
  Обичаш или не, не ми прилича на плюене!

 5. #5 написан от ThrashFan (преди 7 години)

  Анонимен, ти ако почиташ Чък един път в годината си е твой пропуск. Аз използвам всеки удобен момент да се преклоня пред гения му.

 6. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 7. Коментари за тази публикация
В началото