THE REVENGE PROJECT ще открият за ABBATH

ABBATH + The Revenge Project POSTER .2016Една от най-забележителните български банди ще открие концерта на ABBATH в София следващата седмица.

 

Вече можем да съобщим, че The Revenge Project ще открият концерта на ABBATH, който ще се състои следващия вторник, 26 януари, в столичния клуб Mixtape5 от 19.30 часа. Шоуто е ексклузивно и е едно от малкото специално организирани в региона и точно преди началото на световното турне на новата формация. Освен композиции от излизащият на 22 януари първи и едноименен албум на ABBATH ще чуем и композиции писани от фронтмена на групата за предишната му група Immortal.

The Revenge Project e една от най- емблематични дет-метъл групи в България. Създадени са през 2000 година в град Бургас по-скоро като страничен проект на музиканти известни с работата си в някои от нашумелите по онова време метъл банди Kartzer, Necromancer, Diabolism и Korozy. Дебют на групата е демото „No Chance To See The Sun Again“ излязло през 2002 заедно с видеото към парчето ”Anger To Dwell”. На 27.02.2004 година THE REVENGE PROJECT e единствената подгряваща група на концерта на немските траш-титани SODOM в София, включили именно този концерт в своето DVD ‘Lords Of Depravity’. От тук нататък следват съвместни изяви на една сцена с групи като VADER, CATAMENIA, DESTRUCTION, PAUL DI‘ANNO (exIron Maiden), RAGE. Участия на престижния юбилеен концерт 20 ГОДИНИ NUCLEAR BLAST заедно с AGATHODAIMON, BENEDICTION, EDGUY и други, фестивала SPIRIT OF BURGAS със специални гости SISTERS OF MERCY и CRADLE OF FILTH, участие на сръбския фестивал EXIT, два пъти участват на фестивала в Каварна и множество самостоятелни и съвместни концерти с родни групи. Междувременно групата издава и албумите „The Dawn Of Nothingness„(2005), „Through Blood and Ashes„(2008), “The Neverending”(2012) През 2015 година бандата достигна и свири на финала на първото издание на Wacken Open Air Metal Battle Bulgaria. В края на същата година излезе и последната им дългосвиреща и силно аплодирана творба “Figment Paradise”.

Предстои ни да видим едни от най-очакваните музиканти с една от най-обичаните родни банди! \\mm//
Билети за шоуто се продават онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis,Техномаркет, Usit Colours, бензиностанции OMV, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
*Клубът не работи с резервации **Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe ***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv В момента ABBATH се състои от Abbath Doom Occulta (с истинско име Olve Eikemo), басистът KING (с истинско име Tom Cato Visnes познат ни от GORGOROTH и GOD SEED) и барабанистът Gabe Seeber от THE KENNEDY VEIL.

Предстои оповестяването на още подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото