“Survival” на MUSE – официалната песен на Олимпийски игри 2012

Новият сингъл на MuseSurvival” ще бъде официалната песен на Олимпийските игри 2012 в Лондон

Новият студиен албум на групата, The 2nd Law”, излиза на 17 септември

Muse се завръщат с чисто новото си парче Survival, което ще бъде официалната песен на Олимпийските игри 2012 в Лондон! Survival беше завъртяна за първи път по радио станциите вчера, 27 юни, и вече е достъпна за сваляне от iTunes.

Survival ще звучи по време на ключовите моменти на спортните състезания в Лондон – когато атлетите излизат на стадиона, както и по време на церемонията по награждаването на победителите с медали.

“Това е огромна чест нашето парче да е избрано да стане такава важна част от Олимпийските игри 2012 в Лондон. Написах песента със съзнание, изпълнено с мисълта за игрите, с убедеността и решителността за победа”, споделя вокалистът на бандата Matt Bellamy.

 

Muse са Matt Bellamy, Dominic Howard и Chris Wolstenholme. След сформирането си през 1994 година бандата има издадени пет студийни албума, продавайки над 15 милиона копия от тях в цял свят. Групата има спечелени редица награди,  както и 3 номинации за Grammy и една за Mercury Music Prize. Последният албум на групата The Resistance се превърна в техния трети #1 запис в Обединеното кралство и достигна върха на класациите в общо 19 страни.

Групата ще издаде новия си студиен албум The 2nd Law през Helium 3/Warner Records на 17 септември тази година, след което ще се отправи на мащабно европейско турне в негова подкрепа.

Албумът “The 2nd Law” на Muse ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото