Концертът на EYEHATEGOD се мести в съседната зала

EyeHateGod_Poster12062015Утрешният концерт на EYEHATEGOD, обявен първоначално в голямата зала на Mixtape 5, сменя своето място. Добрата новина е, че той остава в същия клуб, само че в неговата малка зала. Причините накратко – за да можем да осигурим най-смисленото преживяване за всички, решихме, че спрямо предварителните продажби на билети, атмосферата, която EYEHATEGOD заслужават, ще се получи най-добре в B-Side на Mixtape 5. Благодарим за проявеното разбиране от страна на клуба и неговия мениджмънт, надяваме се, че ще срещнем същото и от страна на феновете.

Днес е последният ден, в който билети се продават на цена от 30 лева в мрежата на Eventim. Преместването означава и че билетите са с ограничен тираж до 200. Така че побързайте – при достигането на този брой, билети няма да се продават, с оглед комфорта в залата.

Възможна е промяна в началния час на концерта, поради часа на пристигане на групата в София. За информация следете събитието във Facebook.

Напомняме, че преди EYEHATEGOD, от отварянето на вратите на клуба, до старта на първата група (UPYR), ще може да се види изпълнението на българския дроун/нойз проект KRĀLLĀR. След UPYR, на сцената ще излязат вторите специални гости – THEM FREQUENCIES. Последни ще бъдат култовите EYEHATEGOD.

 

И последно – помнете какво казва самият Phil Anselmo за EYEHATEGOD в документалния филм за сцената в Ню Орлиънс NOLA: Life, Death, & Heavy Blues from the Bayou:

“Ако ще наричате Eyehategod ‘слъдж’, сложете шибаната корона на главите им и давайте натам. Приемете ги за крале, защото всички други са под тях.”

 

 

Официалният сайт на Eyehategod:

http://eyehategod.ee

Them Frequencies в Bandcamp:

http://themfrequencies.bandcamp.com

UPYR на живо в Mixtape 5:

https://www.youtube.com/watch?v=f2LuFE1kfrs

krāllār в Bandcamp:

http://krallar.bandcamp.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото