SUPERLYNX с концерт в София

superlynx

След като стачката на авиокомпания Луфтханза попречи на норвежката група да се присъедини към November’s Doom Days те обещаха на своите фенове реванш. Речено-сторено. SUPERLYNX ще бъдат на софийска земя на 22 януари 2017 година за едно специално, уникално шоу специално за вас.

В състава на групата са барабанистът Ole Teigen, който има завидна музикална кариера зад гърба си. Постоянен член на Den Saakaldte, пет години е бил в състава на Dødheimsgard като кейбордист, бил е зад кита в Isvind, и това е само част от музикалната му биография.

Daniel Bakken е китаристът, а на нежната част от групата Pia Isaksen са поверени баса и част от вокалите. Съвсем наскоро издадоха своя дебютен албум „LVX“, който можете да чуете по-долу. Психеделичен стоунър/дуум със слъдж забежки. Албум, който ще ви накара не само да усетите мрака на Севера, но и ще отвори съзнанието ви за нови музикални измерения.

Като съпорт-групи към партито ще се присъединят младата българска блек метъл сензация КЛАДА. Шеговити текстове и блек метъл, изпълнен със завиден професионализъм, предвид наистина младата възраст на членовете на групата.

Преди SUPERLYNX да ни потопят в дебрите на психеделичния мрак и екзистенциално безсмислие, своите блек колеги от КЛАДА ще подкрепят и македонските мракобесници AMBROZ. Те са вече добре познати на родните блек метъл фенове със своя изпипан Symphonic Black/Death Metal. Дебютният им албум „Into The Endless Void“ излезе през миналата година.

Събитието, както е отбелязано по-горе ще се проведе на 22 януари 2017г. в столичния клуб Live&Loud.

Входът ще е 12 лв. и пропуски ще могат да бъдат закупени само на входа в деня на събитието.

За повече информация следете страницата на събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото