Sully Erna се снима в боксов филм

sully erna

The Pulse Of Radio е съобщило, че вокалистът на GODSMACK, Sully Erna е получил роля в новия филм „Bleed For This“, който разказва историята на петкратният световен шампион по бокс Vinny Pazienza. Това е истинска история за живота на боксьора който получава травма и остава със счупен врат след автомобилна катастрофа на върха на кариерата си. След много възстановителни порцедури Pazienza се връща на ринга само година след инцидента.

Във филма заедно с Erna ще участват и актьорите Miles Teller, Katey Sagal, Aaron Eckhart. Дебютът на Erna като актьор бе през миналата година в нискобюджетния филм на ужасите „Army of the Damned“, за което той споделя:

„Всичко зависи от това какъв е проекта. Постоянно ходя на прослушвания и чета разни текстове. Зависи какви роли ще получа. Даже това да е незначителна роля в голям филм, мисля че това е добре за актьорско резюме. Искам да се занимавам с това и за в бъдеще.“

Засега сайта на Sully Erna не съобщава каква роля е получил, още повече, че и в обявения Full Cast & Crew на филма липсва името му.

Снимките на „Bleed For This“ са започнали на 10 ноември под ръководството на режисьора Ben Younger, който през 2000г. засне криминалната драма „Boiler Room“ с участието на Vin Diesel в главната роля. Изпълнителен продуцент на „Bleed For This“ е Martin Scorsese. Очаква се филмът да излезе през следващата година.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото