40 DAYS LATER ще са специални гости на концерта на BULLET FOR MY VALENTINE

40-DAYS-LATERБългарската група 40 DAYS LATER ще подгрее британската метъл банда BULLET FOR MY VALENTINE на първия им самостоятелен концерт в София на 7 април в Зимния дворец на спорта.

40 DAYS LATER се сформират през 2008 година и преминават през много трансформации, докато стигнат до сегашния си състав и стил. Джент/Метълкор звученето на групата съчетава тежки и чисти вокали с електронни подложки придаващи характерната индивидуалност на 40 DAYS LATER. През 2017 бандата издава и своя дебютен албум – Alterations.

Освен множеството турнета и концерти из България, групата е споделяла една сцена с изпълнители като Monuments, Vola и Kadinja.

Билетите за концерта на BULLET FOR MY VALENTINE в София са на цена от 60 и 70 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg. Цените на билетите в деня на концерта ще бъдат 80 и 90 лева.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото