Sugar Dj’s и SEVI шокират със съвместно парче!

Няма как да не изпаднете в транс, като чуете новото парче Shocked. Предизвикателното заглавие е дело на Sugar DJ’s, а вокалите и текстът са на сексапилната Sevi, позната на рок феновете. Проектът е придружен с впечатляващ видеоклип, дело на Боян Карамфилов (познат като вокал на група Кълн). Песента Shocked шокира българския мейнстрийм навик с необичайната комбинация от денс стил, транс елементи и плътна женска рок бленда. Видеото на увлекателното парче, с потенциал да стане хит, ще бъде промотирано на 9.12. в клуб FAITH (Фейсбук страница на събитието).

Зад името Sugar DJ’s стоят DJ Tony (Антон Христов) и DJ Vancho (Иван Соколов), които подслаждат душата на електро маниаците предимно с транс и прогресив. Но умеят да предизвикват апетит и в рок средите с алтернатив и рок миксове (в момента са резиденти в  най-големия рок/алтърнатив клуб в България – Rock It). Съдбата среща диджеите в клуб Маската, където също са резиденти в момента. Sugar DJ’s вече седем години градят имиджа на един от най-добрите дуети зад пулта. В професионалната им биография присъстват различни ремикси на тракове и са работили с много изпълнители, сред които Явор от Gravity Co. Трак от последния рилийз на Sugar DJ’s – D.S.B, включително ремиксиран и от Ewol Waves и издаден съвместно с Katsarov, влезе в новото ежеседмично 24-часово шоу на Армин ван Бюрен A State of Sundays. Tony и Vancho водят и свое самостоятелно предаване Trance Infinity, по Vibes Radio.

Светлана Близнакова, известна в рок средите като Севи, е вокал и основател на група SEVI – нестандартна софт рок група, която залага на авторската музика. Бандата има зад гърба си албум (What Lies Beyond) и три видеоклипа. Много от песните на SEVI се излъчват по редица американски и европейски радиостанции. На 13.11.2010 SEVI печелят първа награда в конкурса на Sonic Bang Bulgaria за авторска музика с песента Fighter for Happiness. Видеото към песента Can’t Stand The Pain спечелва на SEVI междунродно признание – избрани са за „Група на седмицата“ от  RockSymphony Radio – Лима (Перу). SEVI са инициатори на станалия традиция Rock IT Маратон, който стимулира правенето на българска авторска музика.

Тук може да гледате най-новия клип на SEVIVictim.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото