Стенли се завръща с нов сингъл

Stenli_Nicol_3440Специално участие в песента има 17-годишната дъщеря на певеца – Никол.

„Чужди тела“ е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на звездата, който Вирджиния Рекърдс ще издаде на 1-ви ноември.

СТЕНЛИ заедно с групата си ще представи албума „Чужди тела“ в деня на премиерата (01/11) на концерт-промоция в клуб Music Jam (ул. Пиротска № 5).

Продажбата на билетите за събитието стартира също днес в eventim.bg тук.

Днес, 09.10, е радио премиерата на „Чужди тела“, новия сингъл на един от най-харизматичните български изпълнители – Станислав Сланев-Стенли. Сингълът е наличен и във всички дигитални платформи за даунлоад и стрийминг.
Автор на музиката на песента „Чужди тела“ е Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата „Hayes & Y“, който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът е дело на Благо, Стенли и музиканта Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров. В „Чужди тела“ с вокали се включва и един много специален гост за Стенли: 17-годишната му дъщеря Никол.
„Чужди тела“ е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на Стенли, който ще излезе на 1 ноември (петък) от Вирджиния Рекърдс на физически носител (CD) и в дигитална версия с медийната подкрепа на БГ радио. Албумът е първият студиен проект на музиканта от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен“ (2002). „Чужди тела“ е записван в продължение на година, а песните в албума са реализирани в три различни държави – в студиа в София, Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия). Албумът включва 10 нови песни, а Стенли събира звезден отбор от приятели – съмишленици за създаването на проекта.
Стенли и групата му ще представят албума „Чужди тела“ на 1 ноември (петък) на живо в столичния клуб Music Jam. Билетите за концерта-промоция влизат в продажба от днес в www.eventim.bg, https://bit.ly/2ODwD7P
Освен песните от новия албум по време на концерта в Music Jam, Стенли ще изпълни и някои от най-емблематичните си хитове, сред които „Обсебен“, „Пътят към храма“, „Стар парфюм“, „Поля от слънчогледи“ и други.

Стенли ще излезе на сцената на Music Jam клуб в компанията на Димитър Ковачев – Фънки (бас китара), Станислав Вълчев – (китари) и Николай Николаев (барабани).
По време на концерта – промоция ще се състои и видеопремиерата на сингъла „Чужди тела“.

ЗА СТАНИСЛАВ СЛАНЕВ – СТЕНЛИ:
ДИСКОГРАФИЯ
1985г. „Тангра“ 2 с група Тангра
1990г. „Сълзите на скитника“
1992г. „Пътят към храма“
1994г. „Как се казваш“
2002г. „Обсебен“
2010г. „Стенли – The Best Of” колекция (CD + DVD)
НАГРАДИ
1992г. Рок певец на годината в класацията на списание „Ритъм“
1992 г. Певец на годината на националната „Рок академия“
1993г. Рок певец на годината в класацията на списание „Ритъм“
1994г. Певец на годината на националната „Рок академия“
2000г. Певец на годината на „МелоТВ Мания“ (БНТ)
2001г. Певец на годината на телевизия ММ
2001г. Певец на годината на националната класация „Форте“ – Българският Радио Топ
2001г. Видеоклип на годината към песента „Обсебен“ на телевизия ММ
2001г. Видеоклип на годината към песента „Обсебен“ на националната класация „Форте“ – Българският Радио Топ
2001г. Първа награда за филмова музика на фестивала „Златната ракла“ към филма „Ярост“ (реж. Илиян Симеонов)
2002г. Певец на годината на националната класация „Форте“ – Българският Радио Топ
2013г. Специалната награда „БГ Вдъхновител“ като част от група Тангра

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото