Стана известно името на новия китарист на WHITESNAKE

Hoekstra в действие с Night Ranger

Whitesnake потвърдиха, че китаристът на Night Ranger, Joel Hoekstra ще замести Doug Aldrich. David Coverdale сподели, че това е един от първите хора дошли му на ум, когато мястото се е освободило.

Aldrich приключи след 11 години на сцена през май тази година, признавайки, че това е било едно „невероятно трудно“ решение, но е искал да послева други възможности. Той е потвърдил формирането на една формация с членовете на JourneyDeen Castronovo и Jack Blades също от Night Ranger.

Coverdale описва Hoekstra като „невероятно талантлив музикант“ и добавя:

Срещнахме се за малко миналата година, когато групата им откриваше за Whitesnake в Аризона. Всички останахме много впечатлени от него – не само заради способноста му да свири удивително на китара, но също така и заради сговорчивият му характер.

Той определено беше едно от първите имена за които помислихме, когато започнахме да търсим заместник на Doug. Посвирихме заедно с него и останахме достатъчно впечатлени, че да го помолим да се присъедини към нас.

Night Ranger се сбогуват с Hoekstra с думите:

Не можем да сме по-щастливи за Joel. Последните осем и повече години бяха невероятни.

Whitesnake в момента работят по проект, за който Coverdale казва, че е „толкова вълнуващ,
че не може да се опише с думи.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото