Специално обръщение от MANOWAR към българските фенове.

manowar sofiaДългоочакваното завръщане на MANOWAR, след почти 10 годишно отсъствие, ще се случи на 16 юни 2019 година в зала „Арена Армеец“. По-долу можете да изгледате специалното обръщение на Joey DeMaio към родните фенове.

Билетите влязоха в продажба на 8 януари на www.eventim.bg.

„Ние обещахме да се завърнем в България и сега ще изпълним това свое обещание!“ споделя Joey DeMaio. “Страстта и силата на българските фенове са легендарни! Феновете на MANOWAR са Най-Ревностните фенове в България и светът го знае и ще се убеди в това още веднъж”.

Final Battle World Tour 2019 стартира на 25 февруари 2019 година със сетлист с най-любимите парчета на феновете. Наскоро MANOWAR обявиха, че E.V. Martel ще участва като китарист в това турне.

За най-големите фенове, на това турне ще бъдат пуснати в продажба ограничен брой ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES! ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES са допълнителни бонуси към основния билет; това означава, че притежателите на ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADE трябва да имат закупен отделно билет за концерта.
ULTIMATE FAN EXPERIENCE Upgrade са достъпни ексклузивно на The Kingdom of Steel (Europe).

За да си поръчате ULTIMATE FAN EXPERIENCE Upgrade, кликнете HERE

Следвайте MANOWAR на manowar.com , Facebook, Twitter и Instagram за всички дати от турнето и новини.

 

Вкрая на изтеклата година стана ясно, че китаристът E.V. Martel ще се присъедини към MANOWAR на световното турне Последната битката 2019.

Музикант от 8-годишна възраст и отдаден фен на MANOWAR, E.V. живее живот с true metal и музиката на MANOWAR. От години свири в единствената в света официална трибют група на MANOWAR.
E.V. е горд, че знае всяка записана песен на MANOWAR, а стилът му е комбинация от стиловете на всички предишни китаристи на MANOWAR, съчетан със собственото му метъл звучене.

„Не мога да се сетя за никой, който да заслужава повече да свири с MANOWAR, от фен на групата; някой, който е посветил целия си живот на нашите фенове и на нашата музика и който е доказал, че е истински Manowarrior! ”, каза Джоуи ДеМайо.

„За мен е чест, каквато не мога да облека в думи, да свиря за най-великите фенове на света!”, каза E.V. „Аз живея с посланието на MANOWAR всеки ден от живота си: Вярвай в себе си и дори най-смелите ти мечти могат да се сбъднат!“

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото