Спечели MEET & GREET с MOONSPELL

LOUD Concerts посредством Metal Hangar 18 ви предоставят още една възможност около концерта на MOONSPELL. Този път е за специален MEET & GREET с групата. Концертът ще се състои на 1-ви октомври в обновения и ремонтиран Парти Център 4 КМ.

Важно уточнение: Със спечелването на „MEET & GREET играта“ не ви се осигурява достъп до концерта. С други думи, трябва да имате валиден билет за да може да се видите с групата.

Какво трябва да направите, за да участвате в играта:

1. Да сте фен на нашата страница във Facebook (или иначе казано – да сте ни “Like”-нали/”Харесали”) ;

2. Да споделите концертната снимка на MOONSPELL.

3. Да изпратите и-мейл до igra@metalhangar18.com с тема/subject: „MOONSPELL – MEET&GREET“ с вашите име и фамилия, телефон за връзка и отговор на въпроса:

Как се казва вокалистът на MOONSPELL, с коя друга група излезе на сцената и коя песен изпя заедно с тях на КАВАРНА ФЕСТ 2011?

Играта приключва на 28-ми септември (петък) точно в 21:00ч. Името на печелившия ще бъде обявено в събота (29-ти септември) по обяд чрез новина в сайта. Ще се свържем с него чрез и-мейл и телефон.

Как да спечелите покана за концерта научете ТУК.
Подробности за концерта на MOONSPELL може да видите ТУК.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото