Спечелете покана за рождения ден на Хангара с LEPROUS

Само 10 дни остават до концерта на LEPROUS, с който ние от Metal Hangar 18 ще отбележим своята шеста годишнина. От днес до 20 октомври ще имате възможоността да спечелите една покана за събитието.

Условието е изключително просто:

– изпратете двете си имена, както и телефон за връзка на igra@metalhangar18.com с тема Leprous.

– очаквайте обедната новина на 20.10.2013 г.

Концертът и играта се осъществяват с любезната организация на ICreative Events.

На 22 октомври 2013г. българските почитатели на прогресив рок и метъл музиката ще имат възможността да се насладят на концерт на една от най-успешните групи в жанра – норвежците LEPROUS. Събитието ще се състои в столичния клуб R.B.F. и ще започне в 20 ч. Специален гост на концерта ще бъде полската пост-рок група Blindead. Билетите са на цена 25 лв. и могат да бъдат закупени в системите на EVENTIM и Tixgate.  LEPROUS са добре познати на българската публика и са гостували три пъти в България. С тазгодишното турне групата представя новия си албум Coal, който беше много високо оценен от европейската рок и метъл критика, а групата беше участник в почти всички големи рок и метъл фестивали това лято в Европа. LEPROUS ще представят нов двучасов сет, който ще съдържа песни от всички периоди от творчеството на групата.

 1. #1 написан от Таня (преди 6 години)

  Много ви обичам, но наскоро разбрах кой стои зад въпросния организатор за това и ме извинете, но ще пропусна!

 2. #2 написан от SAXON (преди 6 години)

  Той – организаторът – скоро ще трябва да си систематизира една интернет /фейсбук страница, за да не изненадва в последния момент пишещи коментари с нежни имена и мъжки имейли :)

 3. #3 написан от Анонимен (преди 6 години)

  И коя е тази толкова низвергната личност, че отказва хората от ходене на концерти?

 4. #4 написан от Таня (преди 6 години)

  Татяна Колев, Г-н Saxon!! Вие ли сте организатора?
  До колкото разбирам сте от екипа на сайта което още повече ме озадачава! Защото и една „PR-ка“ се легитимира с тази фирма и ако няма нищо общо ще е много интересно! :)

  • #5 написан от ArthurDent (преди 6 години)

   Да отговоря аз (може ли?;-) ). Ако се интересувате от сайта, знаете кой съм – собственика и администратора.
   1во – да, SAXON организира концерта
   2ро – не, не е член на екипа (има страница с ЕКИП – горе от менюто). Макар, че е доста условно. Понеже всеки желаеш да допринесе с нещо за сайта, популяризирането на метъла и БГ сцената винаги е бил добре дошъл и получава възможност за изява.
   3то – Metal Hangar 18 се възползва от любезното предложение на SAXON да си отпразнуваме РД с тоя концерт (за пореден път)
   … (мога и да продължа)

 5. #6 написан от SAXON (преди 6 години)

  Госпожо Колев. Собственикът на фирмата е съпругата ми. Чрез тази фирма тепърва ще се правят доста концерти. Организатор на концерта е моя милост, споменатата фирма и сайтът http://www.metalhangar18.com Щом толкова много обичате сайта, бихте знаели, че от 2010г. аз правя концертите, посветени на годишнината му.

 6. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 7. Коментари за тази публикация
В началото