SOLSTAFIR ще са гости на концерта на APOCALYPTICA в България. Шоуто е с нова дата.

Концертът на финландските метъл челисти APOCALYPTICA в Пловдив ще се състои на 3 септември 2022г. в Летния театър в града. Промяната на датата се налага поради появил се неотложен ангажимент на Apocalyptica в САЩ в средата на месец септември 2022г.

Със смяната на датата на провеждане на събитието идва и супер новината за специалните гости на събитието. Това е постметъл формацията от Исландия SOLSTAFIR!
Те идват по покана на EvenTease за ексклузивно шоу у нас, без да имат планирани други участия в региона, освен в Пловдив и Букурещ. „Работихме усилено, за да предложим нещо повече на българските фенове и с радост ви представяме подновения афиш на събитието.“

Solstafir са смели експериментатори с уникален стил, променящ се през годините и разпознаваемо звучене, с което си заслужиха специално място в съвременната метъл сцена. Групата притежава ярки идентичност и излъчване, с което се откроява от общия поток и трудно носи на стилови етикети.

През ноември 2020г. исландците издадоха чрез Season of Mist седмия си студиен албум, озаглавен Endless Twilight of Codependent Love. Песни от него, както и класически пиеси на бандата, ще бъдат включени в дългия над един час сет на изпълнението им в Пловдив.

С фино чувство за музициране, групата обогатява меланхоличния пост-метъл с мелодии, с които рисува експресионистични силно въздействащи музикални картини с китарни линии, смразяващи със студенината на северния метъл.

Вече закупените билети за концерта на Apocalyptica са валидни за новата дата без нужда от презаверка. Всеки, който има закупен билет за дата 16 септември и няма възможност да посети концерта на новата дата, ще може да върне билета си и сумата по него ще му бъде възстановена. Нужно е да се изпрати мейл с копие на билета на pr@eventease.org до 31 март 2022г.

Билети за концерта на Apocalyptica със специалното участие на Solstafir се продават онлайн на  https://bit.ly/ApocalypticaPlovdiv2022 и с наложен платеж по куриер чрез заявка на 0886 33 33 67, а цената им остава същата до края на месец март 2022.

  1. #1 написан от Анонимен (преди 2 години)

    Идеален концерт се очертава 🙂

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото