SOILWORK се разделят с Ola Flink

11227_artistШведските мелодет експерти SOILWORK наскоро обявиха новия си албум. Към турнето подкрепящо записа ще се включи новият басист Markus Wibom (HEARTS ALIVE). Wibom ще замести дългогодишния басист на групата Ola Flink, който напусна, за да се фокусира в други начинания. Wibom е личен приятел с групата от много години и до сега е пътувал с тях като техник. Първата му изява с групата се състоя в Стокхолм на 30 април.

Вокалистът Björn „Speed“ Strid коментира темата:

Рано или късно всеки от нас стига до кръстопът в живота си, където миналото и настоящето ни се пресичат и сме принудени да направим изключително трудно решение. Сега накъде?

Flink винаги ще бъде символ за SOILWORK, за всичко което сме били и дори, което сме сега. Всеки  от нас усещаше, че той ще достигне този кръстопът. С разбирателство и респект той реши да се върне крачка назад.

Колкото до нашият път. Нека ви представя един от най-добрите и земни хора, които познавам: Markus Wibom. Той е дългогодишен приятел и е уникален музикант – свири на няколко инструмента. Бил е до нас и преди, на турнетата ни из цял свят. По характер е страхотен и е перфектният човек, който да поеме ролята на Flink, която е голяма и значителна.

Както и да е, колкото и да ми липсва Flink, толкова съм и развълнуван за турнето, което ни предстои с един от най-добрите ми приятели.

Благодаря ти Flink, ти винаги ще си върхът! Благодаря ти Markus, че поемаш тази част. Знам, че ще поразиш всички щом турнето започне!

Нека всички кажем ‘Добре дошъл’ на Markus

Wibom добавя:

Истинска чест и удоволствие е да работя с толкова добри музиканти и невероятни хора! След всичките тези години път ще бъде страхотно да бъда на сцената с моите приятели. Новият албум ще ви размаже!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото