SOILWORK с ново лирик-видео

Шведските мелодет машини SOILWORK издадоха лирик-видео към заглавната песен на предстоящия си албум „The Ride Majestic“. Вокалистът Bjorn „Speed“ Strid коментира темата на песента:

„The Ride Majestic“ беше една от първите песни, които написахме за този албум. Интрото насажда меланхолично настроение, а след това всичко е чиста мелодет касапница. Придава усещането за епичността на хорова песен, което пасва перфектно с името на албума.
Текстът се отнася за страха от смъртта и изкуството да останеш със здрав разум докато си жив, да не искаш да изпуснеш нито миг и да обгърнеш всеки момент, за да можеш да го възвърнеш в деня на смъртта ти с едно щракване на пръстите. Песента е също посветена на хората, които сме загубили и на надеждата, че те ще ни помогнат в трудни моменти от другата страна.
Смятаме, че ако има живот след смъртта, тази песен ще бъде перфектен саундтрак за пътя до там. Разказва за приемането на живота и смъртта, и всичко помежду и отвъд.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото