SOFIA ROCKS с before party в Строежа

Спечелете 3 безплатни билета за рок фестивала на годината!

Столичният клуб Строежа ще подгрее тазгодишното издание на фестивала SOFIA ROCKS с мощно рок парти само един ден преди концерта. Вирджиния Рекърдс и организаторите на самото събитие Болкън Ентъртейнмънт канят почитателите на хард рок музиката на специална вечер следващия четвъртък, 7 юли!

Стартът на посветеното на SOFIA ROCKS 2011 before party е от 21.00, а входът е СВОБОДЕН! Музикалната селекция ще бъде посветена изцяло на хард рок тематиката. Осведн бандите от лайнапа на фестивала Judas Priest, Whitesnake, Slade, Saxon и Mike and the Mechanics, феновете ще чуят още много  други емблематични за световния хард рок банди.

Пред метъл почитателите можем да разкрием, че сцената e вече в процес на изграждане, някои от бандите ще пристигнат ден – два по рано, така че оглеждайте се, възможно е да са натъкнете на своите идоли по софийските улици.

Не забравяйте, че метъл иконите готвят приятна изненада за феновете, Стадион Българска Армия ще се превърне в арена на шумно, цветно и зрелищно изпълнение, не пропускайте това шоу и задължително посетете Строежа в четвъртък, за да удължите удоволствието от това невероятно преживяване!

По време на партито ще се разиграе томбола, чрез която всеки присъстващ ще има възможността да спечели един от общо трите безплатни билета за SOFIA ROCKS, които ще бъдат раздадени на 7 юли в Строежа. Точно в 00.00 ч. ще бъдат изтеглени печелившите имена и ще бъдат обявени на мултимедийните екрани в клуба.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото