SOFIA METAL RING FEST с междинно пролетно издание

SOFIA METAL RING FESTОрганизаторите на Sofia Metal Ring са взели решенито да не карат феновете да чакат до септември, когато ще се проведе второто, доста по-мащабно събитие на фестивала, и да подгрят с едно междинно пролетно издание. То ще се проведе на 9 април в столичният клуб Live &Loud.

Изборът на групи отново е на принципа на стиловото разнообразие, като целта е, освен да се обхванат максимален брой фенове, така и да бъдат избегнати еднотипните и едностилови концерти, които, при по-голям брой на участващите банди, стават леко изморителни. На една сцена ще се качат „ветераните“ Fyeld, утвърдени вече имена като Corecom и Downslot, набиращите скорост JFT и Magnetic и изгряващите Here And Now. Вероятно е да бъде включена и на още една съвсем нова банда, която допълнително ще бъде обявена в най-скоро време.

Началото ще бъде точно в 18:00 ч. Всяка от групите ще има точно определено време за сета си, като в него ще е включено и организирането на сцената за съответното им изпълнение. Ще има и богат щанд с мърч на бандите-участници.

Вратите на клуба ще бъдат отворени един час по-рано, в 17:00 ч. Входът за събитието ще се плаща само на място, като на флаера са посочени и цените.

Съдейки по интереса от миналото издание и по подбора на сегашните банди, очаква ни една доста взривоопасна вечер, която не е за пропускане!

А последните участници, присъединили се към събитието, са младите надежди Anonyme! Те ще имат честта да „отворят“ шоуто с кратък, но настървен сет! Не ги пропускайте.

Елате навреме! Welcome to Hell!!

Събитието във Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото