Снегът блокира Таря!

Снегът блокира Таря на километри от българската граница!

Таря Турунен и екипът й са блокирани на километри от българската граница поради обилните валежи от сняг и усложнената обстановка по пътищата не само в България, но и в съседна Румъния, където дори е обявен код Червено. От Loud Concerts официално съобщават, че поради тези причини обявеният за днес (26.01.2012) концерт на финландската метъл кралица Таря Турунен в София няма да се състои. Екипът на Loud Concerts прави всичко възможно концертът да се премести и състои на следващия ден и към момента има уверението на ръководството на зала “Арена Армеец”, както и на всички подизпълнители, че това би могло да се случи. Официално съобщение за това кога и дали Таря ще пее в София ще има най-рано в следобедните часове на днешния ден, добавят още организаторите. В момента осъществяването на концерта зависи изцяло от атмосферните условия и това, кога властите ще отворят граничния пункт при Гюргево.

 

Долу са снимките на моментната обстановка на границата (Гюргево):

 


  1. #1 написан от Русе (преди 9 години)

    …Румънците затвориха ЕДНОСТРАННО /от тяхна страна!/ КПП-то заради навяванията и не почистеният път до Букурещ….Тъй, че за съжаление не се и надявайте да пристигнат на време днес….!!!

  2. #2 написан от Torden (преди 9 години)

    „Финската ледената кралица спряна от балкански снежец“

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото