RAMPART разкриха заглавието и траклиста на новия си албум

Rampart 2012

Rampart 2012

RAMPART записват новия си албум в Zero Project Studio. Изданието е озаглавено “War Behest” и ще съдържа 10 композиции. Работата в студиото е на финалната права. Творбата е концептуална, като историята е по идея на Rock Thrashler. Тя представя една антиутопия на войната като сблъсък на интереси. В истинската природа на конфликта няма положителни и отрицателни герои. Противостоянието се ражда от свободната ни воля. Но често нямаме избор на коя страна да застанем. Това е история за ограниченията на човека и за решенията, които може да вземе по пътя към усъвършенстването. Либретото ще бъде поместено в оформлението на диска, а поетичният му изказ е в текстовете на самия албум.
War Behest” ще излезе през април чрез френския лейбъл Inferno Records. Специална част от тиража ще съдържа бонус CD с ремастериран вариант на EP-то “A Tale To Cold”, като самото то ще включва неиздавани бонус тракове* – изненада за феновете.

CD “War Behest Bonus CD “A Tale To Cold
01.    Thunder Realm (Prologue)
02.    Army Of The Perfect
03.    Ghost Of Freedom
04.    Within The Silence
05.    Road To The Unknown
06.    Fire Circle
07.    Up In Arms
08.    Storm Force
09.    Give Nothing Back
10.    March On To Victory (Epilogue)
01.    Metal Spell
02.    Stronghold Of The Sun
03.    A Tale To Cold
04.    Dans Un Rêve*
05.    Bonus Track*
06.    Bonus Track*

  1. #1 написан от hellraze (преди 9 години)

    Дааааааааа!!!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото