Слушайте общото ЕР на Leaver и Tim Holehouse

leaver 31-08 posterОнлайн е общото ЕР на българското дроун дуо Leaver на Ангел Симитчиев (Mytrip) и Даниел Дончов (Expectations) с британския блус номад Tim Holehouse. Името на изданието е „Before The Fire” и излиза на касета от българския лейбъл и колектив за експериментална музика Amek. Вече може да го слушате или свалите тук.

През 2016 г. Leaver се отправят на турне в Англия с Tim. Eдинственият свободен ден те прекарват в студиото Unit9, където в рамките на три часа измислят и записват музиката за „Before The Fire”. Holehouse работи по микса на ЕР-то, вокалите прелитат между Лондон и София през 2017 г. Мастърингът на изданието е дело на Marius Costache (148 Studio, Букурещ). Той е работил с родни банди като Expectations, Them Frequencies и King of Sorrow.

Както вече ви уведомихме „Before The Fire“ ще бъде представено на за пръв път на живо във „Фабрика Автономия“ София на 31 август.

На 2 септември, Leaver и Tim Holehouse ще представят общата си касета и в „Дом Кафе“, Плевен. Специален гост и на двата концерта ще е Maxim Mokdad.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото