SLIPKNOT се завръщат с нова музика

Печелилите награди GRAMMY икони от Айова SLIPKNOT се завърнаха с “The Chapeltown Rag” – първата им нова музика от две години насам. “The Chapeltown Rag” у нас е наличен във всички стрийминг платформи чрез Орфей Мюзик / Roadrunner Records и бе представен за първи път на фестивала на SLIPKNOT KNOTFEST LOS ANGELES. 

Записан по време на скорошни сесии за предстоящия да бъде анонсиран нов албум, “The Chapeltown Rag” тръгна напред със скоростта на дерайлирал товарен влак и целенасочено разкъсва интернет културата от вътре навън с вик, “WHEN EVERYTHING IS GOD ONLINE…NOTHING IS.

Вокалистът на SLIPKNOT, Corey Taylor, коментира за “The Chapeltown Rag,” изтъквайки, че сингълът  е възпитател. Класически Slipknot. И е френетичен. Но по отношение на текста, идва от гледна точка на разнообразни манипулации, които се случват, когато социалната медия срещата самата медия. И различните начини, по които тези манипулации могат да ни дърпат в различни посоки, факта, че всички се пристрастяваме към нея, което е много много опасно“.

Slipknot направиха дебюта на живо на  “The Chapeltown Rag” в първия им лайвстрийм от KNOTFEST LOS ANGELES в стадиона Banc of California. Феновете можеха да изживяват изпълнението на живо на за пълни 72 часа с избрани участия от Killswitch Engage, FEVER 333, Code Orange, Vended и специалните гости Cherry Bombs. Гледайте трейлъра за KNOTFEST LOS ANGELES ТУК.

Точно толкова находчиви, каквато е и музиката им, SLIPKNOT известиха за “The Chapeltown Rag” с иновативни материали през седмицата преди излизането на трака. Неизвестни за посетителите ключови лирики “The Chapeltown Rag” украсиха www.knotfest.com — онлайн центъра за новини, общност и официалния фен клуб OT9.

SLIPKNOT са на предните редици, използвайки технологиите по нови и креативни начини, за да се ангажират с феновете си“, казва  Lee Jenkins, продуктов мениджър на WAX, “и сме много развълнувани, че те избраха WAX fза тази инициатива, която показва нов начин за използване на блокчейн технологията“.

“The Chapeltown Rag” представя още една голяма точка в успешната година за SLIPKNOT. Правейки триумфално завръщане на пътя, KNOTFEST ROADSHOW напълно се разпродаде в амфитеатрите в страната, резервирани от разбиващите рекорди  KNOTFEST IOWA и сега KNOTFEST LOS ANGELES. В допълнение, те оглавиха списъците за разнообразни фестивали като Riot Fest, Rocklahoma, Inkcarceration, Welcome To Rockville и др.

ЗА SLIPKNOT:

Никога не е имало банда като Slipknot и никога няма да има друга.  Те тихомълком разцъфнаха в безкомпромисно, неоспоримо и уникално присъствие, чието влияние както заразява, така и вдъхновява. След посяването на семената в Айова през 1999, тези музиканти спечелиха награда

GRAMMY, 15 платинени и златни сертификати в страната и дузини по света и събраха 8.5 милиарда стрийма и 3.5 милиарда гледания  — безпрецедентни за рок изпълнители в това поколение и в което и да е друго. Rolling Stone  вкараха творческия албум с платинени продажби Iowa от 2001 сред “The 100 Greatest Metal Albums of All Time”, а  The Ringer засвидетелстваха, че Те са най-важната хеви банда на своята ера“. В допълнение на третия последователен #1 дебют на бандата в Billboard Top 200, шестият албум WE ARE NOT YOUR KIND покори #1 в единадесет държави по света през 2019. Напълно разпродавайки концерти на няколко континента, те изнесоха неподражаемо мултисензорно преживяване на турнета и на собствения си фестивал KNOTFEST. Със седмия си албум, задаващ се на хоризонта през 2022, Slipknot се завръщат и нищо няма да е същото.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото