Следващо DVD на U.D.O

След издаването на специалното DVD „Live in Sofia“, U.D.O дават и на руснаците повод за гордост. Това е една от първите чуждестранни групи, които са минавали на турне през Русия, така че местните фенове все още да са признателни за тази възможност. Така че записването на LIVE DVD-то по време на турнето за  “Steelhammer” се оказало удачен момент U.D.O да представят чрез лайв запис новия състав.

Включеният сетлист е специален и съдържа много класики, които не са свирени наживо от много време, песните фаворити на феновете, както и някои парчета от актуалния албум “Steelhammer”. U.D.O. отново показват защо са считани за една от най-добрите европейски концертни групи.
“Steelhammer – Live From Moscow” ще бъде достъпен на DVD/2-CD, Bluray/2-CD и троен винил в цветовете на руския трибагреник. Изданието излиза официално на 23 май 2014г.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото