SLASH влиза в студио следващата пролет

 Китарната легенда SLASHposter_SLASH_2015 сподели в скорошно интервю, че работата по следващия албум на SLASH FT. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS ще започне следващата година. До края на тази година бандата е на турне, след което ще си вземе няколко месеца почивка и ще започне работа по творбата. Ето какво сподели Slash:

Работим по нов материал за следващия ни албум. Когато това турне приключи, ще започнем пре-продукцията и най-вероятно ще влезем в студио в средата или края на пролетта, за да запишем албума. Песните звучат доста ритмично, и това определено е нещо към което аз се стремя. Ще видим това в какво ще се превърне. Нещата се променят и еволюират. Когато започнеш да работиш по дадена идея, с времето тя се променя. За момента, изглежда, че нещата ще бъдат невероятни. Развълнуван съм!

 След броени дни, ще можем да гледаме SLASH с групата му за втори път унас. Пълни подробности около събитието, четете тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото