SLASH пусна пилотен сингъл

Slash пусна пилотния сингъл – Youre A Lie– от предстоящия да излезе на 21-ви май нов солов албум

Вчера беше световната премиера на първото парче – „You’re A Lie“ – от предстоящия нов албум на Slash„Apocalyptic Love“! След като легендарният китарист пусна тийзър на новото парче, Love Rod от радио Triple M написа това за него:

Да определим, че песента е с изявен характер би било меко казано! Парчето ни примамва с постепенно усилване на китарите и вокалите, които улавят ухото и след това идва ударния припев, в който Myles Kennedy се впуска с пълна сила. Може би трябва да чуете парчето няколко пъти, но много бързо ще започне да ви доставя удоволствие да го слушате.

Премиерата на новия сингъл е в радио предаването „Merrick And The Highway Patrol“, като самият Slash е гост на шоуто. Това е пилотното парче от втория солов студиен албум на китариста, който е написан съвместно с Myles Kennedy.

Албумът “Apocalyptic Love” на Slash ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото