Slash показа обложката и обяви заглавието на новия си солов студиен албум – “Apocalyptic Love”

Легендарният рок китарист, автор на песни и носител на Grammy – Slash – показа обложката и разкри заглавието на втория си студиен албум – “Apocalyptic Love”. Записът ще излезе 21-ви май и е направен с участието на Myles Kennedy и The Conspirators, като Slash ще го издаде през собствения си лейбъл – Dik Hayd International, а Roadrunner Records ще го разпространяват в Европа, Близкия Изток и Африка. В момента Slash е в студио в Лос Анжелис и слага последните щрихи върху “Apocalyptic Love”. Тази седмица той обяви турнето си в САЩ, което ще започне на 3-ти май в Балтимор.

“Apocalyptic Love” е последовател на дебютния, едноименен албум на Slash от 2010-та и на първия му солов лайв албум от ноември 2011-та година, а именно двойното CD/DVD – “Made In Stoke 24/7/11”. Първият албум – “Slash” – дебютира под #3 в класацията за албуми Top 200 на Billboard и стигна #1 в класациите за рок музика, “Independent”, както и в тази за “Hard Music”. Записът стана #1 на дигиталния пазар и стъпи на първото място в iTunes на 13 държави. На международно ниво “Slash” беше в Топ 5 в над 12 основни територии, включително #1 в Япония и Нова Зеландия.

За новия албум, Slash, редом с колегите си – Myles (вокали), Brent Fitz (барабани) и Todd Kerns (бас) – влизат в екип с продуцента Eric Valentine, който е продуцирал и дебютния запис – “Slash”. Всички песни са написани съвместно от Slash и Kennedy, а целият период на правене на албума е бил заснет от видео камери. Гледайте ежеседмично ексклузивните видео материали зад кулисите на “Apocalyptic Love”:

Епизод 1: http://www.youtube.com/watch?v=SIYbyb8xXTQ

Епизод 2: http://www.youtube.com/watch?v=SIYbyb8xXTQ

Епизод 3: http://www.youtube.com/watch?v=SIYbyb8xXTQ

 

Албумът “Apocalyptic Love” на Slash ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

www.slashonline.com

https://twitter.com/#!/slash

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото