Новият музикален лейбъл “ANON?!MOUS records” разпространи следния анонс:

Добър ви ден, драги музикални фенове, ако ми позволите да ви отнема от времето, бих искал да ви занимая с тема, която искрено вярвам много би ви зарадвала. Става въпрос именно за любимата ви музика и как още по-стабилно ще можете да и се наслаждавате.

Това е новопоявилият се лейбъл “ANON?!MOUS records”. В сърцето на групировката стои малък, но сплотен колектив с мечта най-после да види родни групи на световната сцена. Това което ги събира е разочарованието от факта, че повечето групи у нас се борят самостоятелно, малцината избрани изчезват като всяко чудо след три дни, а за концерти навън и дума не става. Както те самите казват са най-обикновени фенове сплотени от желанието да развият родната алтернативна сцена- метъл, рок, пънк,
ска, реге, че и дъб. По стечение на обстоятелствата намират подкрепата на компания за бизнес анализ и така на бял свят се появява “ANON?!OUS records”. Разбиранията на тази организация са доста интересни, те се обявяват за толерантност и равенство и против насилито, расизма и негативните емоции за да може всички заедно да си правим купона. Също така държат музиката да е безплатна, за да може всички да й се радват.

Тяхната мисия започва с подобаващо откриване. В продължение на десет дни, между 27.02 и 7.03 всяка вечер в клуб “Angel Heart” ще се състои концерт с продължителност 3 часа. Началото е от 19:00, входът е 5 кинта и включва любимата на всички биричка. Всяка вечер ще свирят по 2 предварително избрани групи (ако някой има мераци да се пробва: http://anonymous.business-structure-solutions.eu). Групите ще бъдат обявени във фейсбук страницата на лейбъла и клуба след 20ти февруари,
когато е и последната дата за записване.

Групите, които ще участват имат шанс да подпишат договор, което звучи доста интересно. От него произтичат доста благинки като редовни участия по клубове и различни събития из страната, партньорства с лейбъли и клубове по света, личен мениджър, който да се грижи за имиджа на групата и връзката й с публиката, записи и каквото още успеят да уредят хората от ANON?!MOUS.

Дали тяхното начинание ще бъде успешно? Зависи от тях и от вас 🙂

Facebook: http://www.facebook.com/Anonymous.Recz