Ще сменят ли GHOST Papa Emeritus II?

В новина, която пълзи в последния час из мрежата се твърди, че мистерозната шведска шайка Ghost се готвят да сменят фронтмена си Papa Emeritus II. Един от „Безименните“ е споделил тази информация, като съвсем в стила на групата казва, че обмислят сътрудничество със спечелилият/спечелилата Евровизия, Кончита Вурст.

Оригиналният „главен герой“ бе заменен в навечерието на старта на втория албум на групата „Infestissumam“, въпреки че слуховете твърдят, че това е един и същ човек с различен костюм. Снощи член на Ghost с неустановена самоличност (естествено) е дал интервю на фестивала Sonisphere във Финландия, заявявайки:

„Определено ще има трети. Търсим варианти в момента. Опитваме да открием кой би бил най-добрият кандидат“

Освен това същият „неидентифициран“ обект е заявил, че смяната се налага защото „Номер ІІ“ е „истински задник“, а на групата е необходим творец с различен подход към нещата.

Съвсем сериозно обаче „таласъма“ е споделил, че имат някои готови парчета за следващ студиен албум, но все още работят върху изясняването на цялостната концепция, заглавна песен и други подробности.

Както знаете  Ghost ще свирят у нас като съпорт на британците от Iron Maiden.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото