Ще гледаме DESTRUCTION с още един китарист

Дали не става модерно напоследък германските трашъри да прибавят нов китарист към състава си? След SODOM и DESTRUCTION качват на борда нов член. Това е ученикът на Tommy Vetterli (CORONER) – швейцарецът с босненски корени Damir Eskic, който вече има кратко участие в записите на „Under Attack“ от 2016 година.

Групата приветства четвъртото си колело и с радост съобщава, че всички фенове ще могат да видят новата сила на траш машина на живо. Това включва, разбира се, и участието на бандата на фестивала Варна Рок, това лято.

По-долу можете да гледате кратко видео по предстваянето на Damir.

Фронтменът Schmier споделя:
„Да, Това се случи отново. От доста години си говорим и търсим правилния човек. Ето че Damir е точно това. Очакваме той да допринесе много за историята на групата. Триото, като група, е нещо много специално, но все пак ние в миналото бяхме квартет. Ето, че дойде време това да се случи отново. Композирали сме новия си албум за две китари, а освен това на живо ще можем да свирим песни, които не сме изпълнявали от доста време. С Randy Black на барабаните и  Damir Eskic свежата кръв в групата е налице. Траш машината е повече от силна, ще се видим някъде по пътя.

Новият ни албум излиза на 8 август.

 

destruction new guitarist2019

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото