SHAWN ‘CLOWN’ CRAHAN от SLIPKNOT: „Следващият ни албум ще бъде последен“

slipknot2014band_nine_638x400

Перкусионистът на SLIPKNOT – Shawn ‘Clown’ Crahan, заяви че предстоящият им шести студиен албум, ще бъде последен за групата.

Ето какво разказа той пред Jamey Jasta в “The Jasta Show:

Последните четири месеца прекарах, мислейки за живота си и къде се намирам сега. Съвсем откровено мога да призная, че знам какво не искам да бъда. Много неща водят цялата тази емоция до изкуство и музика. Честно казано, музиката, която пишем в момента е доказателство, че гледаме навътре в нещата, способни сме да слезем едно стъпало надолу и да кажем: „Ще направим нещо за себе си!“ Така че ние си пишем и музиката се получава….Усещам, че странни неща се задават, но винаги е така за момчета като нас.“

Имам си и други неща. Чувствам, че може би те са за мен. Остаряваме. Никога не ми е харесвало да казвам на някого: „Хей, ами това е!“ Защото не съм длъжен, майната им на всички!

Мога да кажа много тежки думи за приятели, братя… Ние сме добри, но светът е голям. Свърших достатъчно работа, продуцирах, правих ремикси. Направих достатъчно, но нищо не беше отразено.

Ако мога да се върна назад, не бих променил нищо. Всичко е обстоятелства и избори, а всеки трябва да е отговорен за избора си. Да, правил съм лоши такива, но знам и че няма да ги повторя.

И си мисля как този е албум е шести подред и че ние сме хард рок група. Мисля за изкуството, което правя и за текстовете, които Corey (Taylor) пише и за света, в който живеем….Искам да кажа, остаряваме човече, хората умират!

Това около нас е нереално. Всички сме стари, претърпяваме различни операции и болести. На Jim (Root) например, докато записвахме последния албум, му се появи това странно образувание. Накарахме го да остане вкъщи и да се лекува, но той става все по-зле и не се възстановява. В клиниката му казаха „Можеш да излезеш и да свириш с групата“, а ние бяхме: „Да не си посмял да се върнеш, ще умреш!“ Все пак той се върна заедно с тази малка тръба, която излизаше от него и с онова нещо с размерите на футболна топка, което той нарече Хералд. Ако искате да знаете как наистина мирише смъртта, трябваше да усетите миризмата, която се носеше от него.“ (Смее се)

Jim и аз сме написали много неща и отказваме да ги оставим на хора, като лейбъла или който да е. Никой от тях не е лош. Всички ни подкрепят, но ако някой би бил на принципа „Я, пари, бла бла“… Все пак ние пишехме на всеки четири месеца и това промени живота ни. Искаме да сме артисти!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото