SHADOWS FALL спират да обикалят

SHADOWS FALL, които очаквахме да видим заедно с UNEARTH в рамките на Hell on Earth обиколката, обявиха, че това ще бъде финалното им европейско и американско турне. Причината е, че бандата свири къде ли не вече над 10 години и се нуждае от почивка, както и да отдаде малко повече внимание на семействата си.
Друга спънка пред турнетата на масачузетската банда е, че водещата им китара Jonathan Donais е част и от състава на Anthrax, което усложнява планирането на продължителни пътувания. За последно в бандата влиза и първият им басист Paul Romanko, а заместник на Donais момчетата са намерили в лицето на Felipe Roa.
Малко успокоение в края на лошите новини е, че бандата все пак обмисля да участва по фестивали някога напред във времето, само че неясно точно кога. Да се надяваме, че временната им ‘отпуска’ от турнета не означава и финал за работата на групата като цяло.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото