SEVI празнуват рождения ден на Route 66 в Пловдив

След като на трети октомври взривиха столичния бар Rock it със своето Route 66 show музикантите от SEVI пренасят купона в Пловдив !

 От известно време насам момчетата и момичетата от SEVI предлагат на своите фенове не само качествена авторска музика , но и цялостен ентъртеймънт , облечен в интересни сценарии и костюми!

На 14ти юни представиха дебютния си албум “What Lies Beyond” като пирати и след лятно турне отново в тази визия откриха клубния сезон, като ни “повозиха” по небезизвестната Магистрала 66!

Шоуто ще гостува и на Пловдивската публика ( клуб Polinero Place) само след броени дни и то в навечерието на рождения ден на Route 66 ( 11.11.1926). На същата тази дата, но много години по-късно е родена и вокалистката на групата – Светлана Близнакова.

 Очертава се невероятен купон за феновете на скоростите, моторите, колите и хубавата музика!

Мотото на събитието е Feel The Freedom, а музикантите обещават да ни накарат да почувстваме вятъра в косите и духа на Route 66!

Събитието се осъществява с подкрепата на Moto.bg и Мотоклуб Бензин!

Линк към събитието:

http://www.facebook.com/events/541310069217505/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото