SEVI подариха уникална тениска на Киро от Б.Т.Р.

Sevi изненадаха Б.Т.Р. на съвместния им концерт в петък (26.04.2013) с подарък – ръчно рисувана от самата Севи тениска за рождения ден на Киро.

От имиджа на двете банди може сами да се досетите, че клубът беше пълен, а публиката екзалтирана! Първи свириха Sevi, като в края на сета вокалистката Светлана Близнакова (Севи) обяви, че са подготвили специална изненада за рожденика тази вечер – Кирил Божков.

Sevi станаха популярни напоследък освен с авторската си музика и с ръчно рисуваните си тениски, всяка от които е единствена по рода си. Една от тези тениски бе и подаръка за самия Киро. Той не присъства на концерта, поради лични причини, така че тениската бе приета от Наско (Атанас Пенев).

Минути по-късно Б.Т.Р изправиха публиката па крака още с първата песен, а след това изсвириха някои от най-големите си хитове. Вечерта завърши с още един силен сет от група Sevi, които представиха и няколко нови песни от предстоящия си албум, който се очаква да излезе тази есен!

Sevi е и една от десетте групи, претенденти за подгряваща група на предстоящия концерт на Bon Jovi на 14 май в София!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото