SEVI празнуват 14 в нов състав и ново видео

Нова година – нов състав за машините от SEVI.

Бандата стартира 2024-та година, като обяви официално новите попълнения в екипа и обещава да зарадва феновете с голям концерт през март по случай 14 години на сцена.

Само преди два месеца музикантите издадоха нов албум (Genesis), подкрепен от сингъла “Insane”.

„Определено думата, която очертава последните няколко месеца за нас е “Genesis”. Смените в състава са неизбежна част от историята на почти всяка рок банда, но ние вярваме, че промяната ще ни донесе още повече сили и хъс да творим!

Новата китара на SEVI е Камен Ангелов, познат още като Stone Angel от групи като Urban Gray и Big Fat Lily. Той се появи и като втора китара на представянето на албума на бандата през ноември.

Зад барабаните пък сяда младата надежда Петър Петров, когото академията Berklee College в Бостън класира в топ 3 рок барабанисти в своята програма за обучение за изминалата 2023-та.

Групата планира концерт на 22-ри март в Sofia Live Club, по случай 14 години SEVI, на който ще представи и чисто нов видео клип.

Билетите вече са в продажба в мрежите на Eventim.bg и More.com

Първите 35 билета ще са на цена от 20BGN
След изчерпване на early bird билетите, цената ще бъде 25BGN
В деня на концерта и на входа на клуба, цената ще бъде 35BGN

Врати: 20.30ч.
Начало: 22.00ч.

Facebook event

Материал: Мила Иванова

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото