Японските симфоник мелодик блек дет метъли SERENITY IN MURDER споделиха нов сингъл. Песента се казва „The Glow Of Embers“ и може да я чуете по-долу. Парчето е включено в предстоящия нов албум на бандата „Reborn“, който трябва да се появи на пазара на 10-и февруари 2021 г. От групата коментират (изказването е от април месец тази година) :

„Моля, приветствайте новата ни певица Ayumu! Тя е момиче, което се изявява професионално по пистите на състезанията с автомобили/мотори и е работила за събития като Super GT, FIA GT, Asia World Cup, SEMA Show и The Tokyo Motor Show. В момента се опитва да преодолее разликата между екстремните спортове и екстремния метъл и вече е част от семейството на SERENITY IN MURDER. Най-после започнахме записите на новия, четвърти по ред, албум и се надяваме да го завършим и издадем до края на годината.“

Музиката и текстът на „The Glow Of Embers“ са на китариста Freddy. Парчето е записано в Studio Prisoner, Япония с помощта на Hiro и продуцирано от Hiro и Freddy. Смесването и мастерингът също са поверени на Hiro. Оркестрациите са добавени от Freddy.