SEPULTURA обявиха прощално турне

От лагера на бразилските ветерани SEPULTURA дойде следното съобщение:

SEPULTURA достигна края на пътя и избра да се оттегли преди окончателната и безвъзвратна смърт. През следващите 18 месеца ще празнуваме 40 години от основаването си заедно с нашите верни фенове на прощално турне по целия свят. Това ще бъде празник на минало и настояще за последен път. 

След 4 десетилетия, изпълнени с възходи и падения, и след като посетихме 80 страни и се запознахме с безброй различни култури, се превърнахме в посланик на Бразилия и разпространихме нашите цветове и ритми по света. С последния ни албум „Quadra“ – връх в нашата кариера – добавихме незабравима глава в историята ни. Последва преживяването „SepulQuarta“, което ни помогна да преодолеем заедно трудните времена на пандемията. Ще обединим силите си за едно последно здраво приключение. И всички вие ще бъдете част от него. 

По време на обиколката за 40-тата ни годишнина ще запишем 40 песни на живо в 40 града и ще издаде редица компилации от най-добрите ни и енергични моменти на сцената. 

Щастливи и благодарни сме за всичко, на което станахме свидетели през последните 40 години. Издадохме велики албуми и направихме незабравими концерти, завързахме приятелства, срещнахме се с идолите си, поставихме бразилския метъл на световната картаи затова смятаме, че можем да слезем от сцената с чувство за изпълнен дълг. 

Винаги сме имали най-яките фенове на света, които ни подкрепяха с интелигентни и взискателни похвали и критики и които израснаха с групата и са били винаги верни. Без вас нищо от това нямаше да бъде възможно. Този албум и това турне са за вас. Скъпа SepulNation, обичаме те и винаги ще те обичаме! 

Евтаназията е право на достойна смърт. Право да избереш да живееш свободен и да избереш кога да си отидеш от този свят!“

Европа, SEPULTURA ще се забавлява с вас за последен път. Като специални гости за всички 20 дати (които може да видите по-долу) се присъединяват украинците JINJER, олд скуул дет метълите OBITUARY и шайката от Филаделфия JESUS PIECE. Билетите влизат в продажба в сряда, 13-и декември, тук.

October
30 – Paris, France – Zenith Paris – La Villette
31 – Offenbach am Main, Germany – Stadthalle

November
1 – Hamburg, Germany – Edel Optics Arena
2 – Cologne, Germany – Palladium
3 – Den Bosch, Netherlands – The Rock Circus
5 – Brussels, Belgium – Ancienne Belgique
6 – Esch-sur-Alzette, Luxembourg – Rockhal
8 – Manchester, UK – Manchester Academy
9 – Dublin, Ireland – Olympia Theatre
10 – Belfast, UK – Telegraph Building
11 – Glasgow, UK – Barrowland Ballroom
12 – London, UK – Hammersmith Apollo
14 – Zurich, Switzerland – The Hall
15 – Ludwigsburg, Germany – MHP Arena
16 – Munich, Germany – Zenith
17 – Budapest, Hungary – Barba Negra
19 – Leipzig, Germany – Haus Auensee
20 – Vienna, Austria – Gasometer
21 – Katowice, Poland – Spodek
22 – Berlin, Germany – Columbiahalle
23 – Prague, Czech Republic – O2 Universum

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото