Sean и Paul разделиха CYNIC

cynicПреди две години барабанистът Sean Reinert направи изненадващо съобщение в страницата на CYNIC. В него той ясно заяви, че групата спира своето съществуване поради непреодолими различия между него и дългогодишния му музикален партньор Paul Masvidal. От тогава до днес двамата не можеха да се разберат относно правата върху името на бандата.
Ето, че и това стана. Sean пусна следното изявление:

Днес  с натежало сърце, но също така и с огромно облекчение, ви съобщавам за постигнатото споразумение между Paul и мен по отношение на CYNIC. Не мога да разкрия нито една от подробностите по отношение на това споразумение, но съм съгласен с него. Ще се оттегля от CYNIC и ще продължа с личните си проекти – Paul ще запази групата.
Използвам този последен пост от профила на бандата, като възможност да благодаря на всички музиканти, инженери, техници, фирми, агенти, мениджъри, екипи, преса и приятели, с които съм работил (и вероятно ще продължа) през последните 30 години.
Най-вече – бих искал да благодаря на феновете, които до този ден все още ме даряват с тяхната лоялност и любов. Вие винаги сте били вдъхновение и гориво за машината!
На Paul и на музикантите, които наема, искрено желая само най-доброто.  
Ако се интересувате от това, което става в моя свят, проверете някои от връзките по-долу:
Sean
  1. #1 написан от опааа (преди 4 години)

    Феераска раута…

  2. #2 написан от CSKA Петърч (преди 4 години)

    Обременено съзнание, пълно само с хейт. Амин.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото