Сърбите BANE с четири концерта у нас

BANE е блек/дет метъл група, създадена в Сърбия. Към момента бандата е базирана в Монреал, Канада. В годините на съществуването си BANE правят продължителни обиколки по концерти и фестивали в Европа и Северна Америка и делят сцена с имена в метъла като Sodom, Malevolent Creation, Insomnium, Decapitated, Inquisition, Wolfheart, Svart Crown, Bloodshot Dawn и много други.

Бандата има издадени два албума – „Chaos, Darkness & Emptiness“ от 2010-та и „The Acausal Fire“ от 2012-та година.

BaneГрупата се завръща в Европа за близо месечна обиколка, която ще премине и през България. BANE ще щурмуват родна територия за пръв път от 2012-та година насам. Обиколката им ще премине през четири града: Пловдив, Варна, Бургас и София!

Заедно с Bane на сцената в Пловдив ще се качат местните банди Polygon и Roots Of Disease, във Варна подгряваща банда ще бъдат младоците от Еquivalence, в Бургас на сцената ще се качат The Outer Limits, а към концерта в София се присъединяват Dimholt.

 

Концертите по дати и последователност:

08.08.2018: Пловдив

09.08.2018: Варна

10.08.2018: Бургас

11.08.2018: София

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото