SABATON с нов китарист

Шведските пауър метъли SABATON обявиха, че Thobbe Englund се завръща в бандата, на мястото на напусналият скоро Tommy Johansson. Thobbe Englund се присъеди към бандата през 2012-та, и си тръгна през 2016-та, за да се отдаде на семейството и на други проекти.

От SABATON споделят следното: „Естествено бандата подкрепи неговото решение, но също така поддържахме контакт. Той е един от най-добрите ни приятели. След 8 години извън групата сме много радостни, че отново ще може да правим всичко заедно„.

Thobbe  споделя следното: “ Думите не могат да изразят, колко съм развълнуван да се върна обратно в SABATON. Чувствам, че съм бил в кратка ваканция. Дойде правилното време, и най-доброто предстои„.

Pär споделя следното: „Това е едни крайъгълен камък за SABATON и ние сме повече от развълнувани, че Thobbe се връща в групата. Той е изключително талантлив китарист, текстописец, и човек с когото можеш да се забавляваш. Дори не ни беше нужно да прослушваме друг китарист. Единственото нужно беше да прекараме Нова Година заедно, за да се разберем„.

Joakim споделя следното: „Това решение не беше безразсъдно, когато го избирахме отново, защото той вече знае какво да очаква, и колко  вълнуващо е да бъдем в една компания. Времето настъпи. Добре дошъл, братко!

Hannes споделя следното: „Кой??  Thobbe Englund, как кой! Много съм щастлив, че отново ще мога да споделям сцената с най-добрите си приятели. Добре дошъл, братко!“

Chris споделя следното: „Изключилно съм щастлив, кралят се завърна! Има ли сме много добри моменти заедно. Както на сцената, така и извън нея. Ще се радвам отново да споделяме една сцена заедно. Добре дошъл отново!“

Както винаги Ви благодарим за безкрайната подкрепа. Това означава много за нас. Започва нова ера за SABATON!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото