Forevermore Whitesnake Tribute BandТри страхотни концерта на Forevermore Whitesnake Tribute Band предстоят в три големи града в следващите дни на февруари:

 

24-ти февруари (сряда) – LIVE & LOUD, София
25-ти февруари (четвъртък) – POLINERO place, Пловдив
26-ти февруари (петък) – ROCKA ROLLA, Велико Търново

 

 

Групата пристига от Букурещ (Румъния) за втори път у нас. Преди две години Forevermore спечелиха сърцата на феновете на Whitesnake в България с изключително шоу и предизвикаха огромен фурор. В социалните мрежи и във фен форумите широко се обсъжда тяхното предстоящо гостуване и очакванията са и трите концерта да генерират огромен интерес.

 

Силно популярни в страната си, с множество концерти дори и зад граница, с невероятно и много добре изградено шоу, Forevermore са група за която тепърва ще се говори на световно ниво сред популярните вече трибют проекти. Момчетата не крият музикалните си влияния – всички в групата са страстни фенове на все силни групи от класическия рок: Deep Purple, Whitesnake, Led Zeppelin, Rainbow, Dio, Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden, AC/DC.

 

Не случаен е и изборът на име на групата – Forevermore – кръщават се на името на 11-тия студиен албумът на Whitesnake, излязал през 2011-та година „Forevermore“. Албумът е с перфектно качество, издаден е и на винил като допълнение към обичайните CD и цифрови формати. Като цяло звученето в този 11-ти албум напомня ранния период на Whitesnake, което умишлено е търсено от групата. Вероятно това е и причината румънците, създавайки бандата – трибют да припознаят за свое име именно Forevermore.

 

Forevermore са:

Emil Vranceanu – вокал
Andrei Alexandru Bogdan – соло китара
Carol Luparu – клавишни, бек вокал
Cristian Vasile – ударни
Pato – бас

 

Очаква се клубното турне в България на Forevermore да ескалира не само със звук, но и с много емоция между групата и феновете на Whitesnake. Част от феновете открито споделят: „Ето този трибют чаках!“. А в официалната страницана Forevermore пише: „София, Пловдив, Велико Търново… Ще се видим скоро! Whitesnake tribute с Forevermore на живо във Вашия град!“

 

За събитията:

София – 24.02.

 

От българска страна, като съпорт група за концерта в София, ще вземат участие атрактивните 3Motion, които ще се появят за първи път на сцената на LIVE & LOUD със силен сет от рок хитове, за да подгреят максимално атмосферата до появата на Forevermore. Билети ще се продават само в деня на концерта – на входа на клуба. Цена на билетите: 10 лв. Клубът ще отвори врати за феновете в 21 часа, а шоуто се очаква да стартира малко след 22 часа.

 

Пловдив – 25.02.

 

От POLINERO place уточняват че за Forevermore датата е единствената възможна за концерт на групата в Пловдив. Трибют бандата за първи път ще свири в града на тепетата. Билетите вече са в продажба на цена 10 лв. Начален час на концерта: 21 часа.

 

Велико Търново – 26.02.

 

Домакин е небезизвестният BAR ROCKA ROLLAForevermore ще са на сцената на клуба в 23 часа. Входът ще е 6 лева.

 

Официална страница на Forevermore