Ronnie Atkins с подробности за здравословното си състояние

Ronnie Atkins

Ronnie Atkins, който преди година бе диагностициран с рак на белия дроб, за съжаление пусна тъжни новини в своя официален фейсбук профил.
„Както обещах, ето малко подробности около здравословното ми състояние. Без да ви отегчавам с детайли, все още се боря с рака. Наред с болката и скенерите, които направих преди Великден и бях обнадежден, дойде и новината, че ракът се е разпространил и съм в така наречения стадий 4, което по принцип означава нелечимо. 
Пред мен има два пътя – да се завра в някой ъгъл и да се самосъжалявам, което вече правих за кратко или да продължа да живея и да върша това, което мога най-добре – да правя музика. Избрах второто.
Така че с помощта на семейството и моите добри приятели, реших да споделя с вас музиката и текстовете, които имам в главата си. 
Това означава, че в близко бъдеще можете да очаквате нещо ново от мен. 
Лечението продължава, главно имунна терапия, чувствам, че съм в добри ръце. Не мога да променя нищо, просто мога да извлека най-доброто от живота.
Благодаря на всички вас, които сте до мен в този момент.“

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 6 месеца)

    Жалко и тъжно….Все пак дано по някакъв начин надвие шибаният рак…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото