Родните трашари HELLRIDER пускат новото си демо в понеделник

Hellrider 1

Бургаската траш/дет метъл банда HELLRIDER най-после е готова с втория си демо запис. „No Future“ се явява наследник на „The Face Of Death“ (2012) и съдържа четири парчета, добре познати от живите изпълнения на четворката. Записът и миксът са извършени от членовете на групата, а обложката (която можете да видите по-долу), е съвместно дело на Мартин Бъчваров (китара, вокали) и Антон Андонов (бас, вокали).

Ако нямате търпение да научите повече от първо лице и да чуете част от продукцията то тази събота (13 август), Велин Вълчев (барабани) и Джулиано Банков (китари) ще гостуват в предаването „Творчески Бугосъботник” по Z-Rock, където за пръв път ще бъдат излъчени някои от новите песни.

В понеделник (15 август) демото ще бъде публикувано за свободно слушане в Мрежата, като се планира и ограничен тираж от физически издания. Най-близката потвърдена изява на Hellrider ще бъде на Metal Madness Fest, който ще се проведе на 23 и 24 септември в клуб Grindhouse.

„Fuck you we play metal!“  А вашата единствена супер сила остава да подкрепяте ъндърграудна, особено родния.

Очаквайте още новини от лагера на HELLRIDER!

Cover LQ

 

Траклист на No Future:

1. No Future (03:20)
2. The Torment Of The Weak (04:42)
3. Trapped In Hate (05:38)
4. The State Of Brutality (04:44)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото