“Rockschool на колела“’ пристига в Дупница и Кюстендил

София, България, 19.08.2022 – Rockschool продължава да осъществява дългогодишната си мечта с проекта “RockSchool на колела” – мобилно музикално училище, което обикаля различни градове за поредна година.

Споделяме с вас, че предстоят дати в градовете Дупница и Кюстендил.

Град Кюстендил // 20.08 // Локация: Лесопарк “Хисарлъка“ // 16 – 20 часа

Град Дупница // 21.08 // Локация: Парк “ Рила“ // 16 -20 часа

Чрез този проект искаме да дадем различни музикални инструменти в ръцете на деца и младежи, за да могат те сами да изпитат удоволствието и наслада от свиренето.

Как става това?

Местим се от град на град със специално оборудван бус и даваме безплатни музикални уроци на различни инструменти. Позиционираме се на публични пространства и правим това, което можем най-добре – да запалваме любов към музиката и да развиваме личностни качества чрез музикално образование.

По време на събитието ще можете да се докоснете до китара, пиано, цигулка и ударни инструменти. Те ще са напълно безплатни за всеки и ще представляват кратки сесии, в които всеки се запознава с основите на свирене на съответния инструмент.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на VIVACOM, на които сме безкрайно благодарни, че повярваха в нашата мисия!

Щастливи сме да споделим с вас, че сме наградени от Vivacom по проекта им “Регионален грант“, който се осъществява за поредна година.

Vivacom Регионален грант е обществено отговорна инициатива, която подпомага развитието на регионите чрез безвъзмездно финансиране на проекти на местните общности. Кампанията стартира през 2015 г., а в основата й стои идеята за равния старт и резултатите, които оставят траен отпечатък върху напредъка на регионите, а оттам – и на цялата държава.

Благодарение на тази награда, нашият проект достигна и докосна повече хора.

Относно RockSchool

RockSchool е най-голямата музикална академия за присъствени и онлайн музикални уроци по китара, барабани, пеене, бас, пиано, цигулка и други инструменти. Ние развиваме музикалното образование и култура в България и предоставяме иновативни възможности за развитие за всички, които искат да израснат в сферата на музиката.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото