rock weekendОще едно интересно събитие очаква меломаните тази седмица:

„Този уикенд каним всички любители на хубавата музика и добрата книга на първото по рода си музикално-книжно събитие, което ще представи десетки различни видове издания, свързани с музиката на легендарните групи и певци! Led Zeppelin, Guns N’ Roses, Pink Floyd, Queen, The Beatles, Black Sabbath, Manowar, Iron Maiden, Metallica, AC/DC, The Rolling Stones, The Doors, Bon Jovi, U2, Foo Fighters, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam, Green Day, John Lennon, Slash, Jim Morrison, Jimi Hendrix, Syd Barrett, Ozzy Osbourne, Bono, David Bowie, Björk, Avril Lavigne, Adele, Madonna, Michael Jackson, Elvis Presley и много, много други!
Книги, които не могат да се намерят другаде – или дори не сте подозирали, че съществуват: от рок енциклопедии и илюстровани метъл албуми – през биографии, автобиографии и скандални разкрития, исторически, музикални и текстови анализи, сборници с цитати на звездите, стихове и текстове на песни, забавни тестове и куриози, романи и комикси за живота на музикантите и феновете – до самоучители по китара, сборници с акордите и текстовете на подбрани хитове, енциклопедии за музиката и инструментите, пътеводители за клубната сцена, най-доброто от култови списания като „Kerrang!“ – и всичко друго, което може да ви хрумне, като например плакати, разбира се! 🙂 Всичко това на разпродажбени средни цени от 5 до 15 лева – така че всеки меломан да може да намери нещо за любимите си творци.

Заповядайте, нека феновете се срещнем и съберем на тази съвсем нова и обещаваща сцена. Очакваме ви както винаги в петък, събота и неделя: САМО И ЕДИНСТВЕНО МЕЖДУ 16:00 И 20:00 ЧАСА! Как да ни намерите, ако не сте идвали досега: на адрес пл. Славейков номер 7 се намира големият централен безистен, точно срещу фонтана и Макдоналдс, до трамвайната линия. Влизате в безистена, на малкото вътрешно площадче, и се оглеждате: отляво е Бар Катерина, срещу вас е „Level Up“, а отдясно е Борса за Учебници. Ние сме ОТДЯСНО – точно ДО Борсата за Учебници! В момента още нямаме фирмен надпис, но няма и с какво друго да ни сбъркате, влизайте смело!“