Robin McAuley, Johnny Gioeli и Doogie White с ексклузивен концерт в Монтана

Деветото издание на фестивала с благородна кауза “Изкуството е…” ще представи специален спектакъл с участието на световните рок звезди Robin McAuley (McAuley Schenker Group, Black Swan), Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell, Hardline) и Doogie White (Rainbow, Alcatrazz). Датата е 11 юни 2022, мястото е централният площад в Монтана и както досега, входът е свободен.

Това ще бъде първото гостуване на Robin McAuley в България. Легендарният певец, станал любим глас най-вече със съвместната си работа с германския китарист Michael Schenker, няма търпение да се запознае с българската публика, както и да сподели сцената за първи път едновременно с Johnny Gioeli и Doogie White. На сцената звездите ще бъдат в компанията на Eridan.

Скоро ще бъдат анонсирани и повече детайли около подгряващите групи, социалната тема на фестивала през 2022, традиционната среща с децата от Дневния център за деца и възрастни с увреждания в града, както и какви изненади готвят артистите за вълнуващото рок шоу в Монтана.

Екипът на фестивала благодари на всички спонсори и партньори на събитието от създаването му до днес!

Официалната страница на фестивала “Изкуството е….” може да намерите тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото