RIVERSIDE с нов концерт у нас

Концертът ще е на 27 септември

BGTSC представя: концерта на RIVERSIDE, който ще се състои на 27 септември 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Джой Стейшън. Гостуването им у нас е част от турнето за представяне на новият силен албум на групата „ ID.Entity“.

Повече от 20 години, откакто започва карирата им през 2001 година, полските майстори RIVERSIDE не спират да надграждат отличната си репутация. С множество турнета и повече от 700 концерта в цял свят, 7 студийни албума, 2 лайв албума, и 2 мини албума, бандата се превърна в една от водещите в модерния прогресив рок. През есента на 2018 година издадоха албума „Wasteland“, превърнал се в най-голямото им постижение до онзи момент. До края на годината албумът превзе много музикални класации, а в някои финишира на самия връх (списание Eclipse). Албумът спечели и отличието за златна плоча в Полша, където все още е номер 1 в някои от рок класациите. През оставащата 2018 и цялата 2019 година следват поредица от големи концерти, а в началото на 2020 година групата се отправи на последната част от турнето си в Европа преди да се върне в студиото, за да започне работа по нов албум. За съжаление, само след 3 дни се появиха първите мерки срещу предстоящата Covid 19 пандемия, а през следващите седмици няколко страни затвориха границите си. По-голямата част от концертите се състояха, като последният от тях бе именно у нас в София. Групата трябваше да побърза да се върнат у дома, преди границите да бъдат затворени. Всичко това се случи, когато групата бе във възход и на върха на своята популярност… Но това не ги пречупи!

През 2022 година, след периода на Ковид-пандемията, RIVERSIDE поеха отново на път с турнета в Северна Америка, Южна Америка и Европа. Групата не спря да работи усилено и върху новия си албум „ID.Entity“, който издадоха на 20 януари тази година. Веднага последва турне в САЩ, концерти в Обединеното Кралство, Скандинавия и Полша. За групата предстои натоварена година, а с планираните през 2023 г. концерти, бъдещето изглежда отново светло за тези пионери на съвременната прогресив рок музика.

Отзвите от новия албум са невероятни и по-всичко личи, че и той се превръща в хит!

 Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

До 13 май, включително, цените на билетите ще са 40 лева! След това и до деня на концерта цената им ще нараства прогресивно!

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото