Резултатите от конкурса за тениска №10 на Хангара

Както вече знаете, в продължение на два месеца протече конкурс за юбилейната тениска на METAL HANGAR 18. Шест дизайна бяха предложени на вашето внимание и след едноседмично гласуване е време да представим и резултатите.
Две визии заеха челните позиции и до последния момент водиха оспорвана битка с почти равен брой точки.
Финалът този път обаче ще бъде изненадващ – няма да чакаме още 4 дни преди да обявим резултата.
След като целият ни екип се взира във фаворитите, единодушно бе взето решение, предвид кръглата годишнина, да излъчим безапелационно двама победители.

И така, дами и господа, представяме ви авторите и техните произведения:

Иван Маслев
Станимир Станчев

Отново традиционно ще възнаградим  усилията на финалистите (скромно, но от сърце). Освен вечната признателност  на нашия екип и историческата значимост, която творбата ще остави след себе си, АВТОРИТЕ на дизайна за десетата ни годишнина ще получат 2 от новите тениски и покана за всички концерти на ICreative Events, организирани в наша чест до края на календарната година.

Както винаги, ще пуснем различни варианти на тениските – черни и бели, стандартни и дамски. Очаквайте в най-скоро време формата ни за поръчка, където ще можете предварително да заявите желаните от вас артикули.

Специално за купона, който ще се вихри три пъти, ще имаме готови тениски:

29 септември – руската фолк чета GRAI, водена от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще гостува за първи път на родна земя.

пет родни банди ще свирят от сърце за нас на 15.10 в Mixtape 5.

21 октомври – култовата немска спийд/траш метъл група SDI ще гостува отново в България.

Заповядайте и празнувайте с нас.

 

Иван Маслев - 10 years Metal Hangar 18

Иван Маслев – 10 years Metal Hangar 18

Станимир Станчев - 10 years Metal Hangar 18

Станимир Станчев – 10 years Metal Hangar 18

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото