РЕВЮ ще представят новия си албум с концерт

review - revu 25112016Отложеният преди време концерт-промоция на новия албум на група РЕВЮ сега е с нова фиксирана дата Предварително закупените билети ще важат без презаверка. Подробности тук.

Концертът на група Ревю и представянето на новия им албум „Ревюлюция” с участието на актьори от филми и спектакли с музиката на групата, „Таралежков” и „Лоши петли” ще бъде част от програмата на тазгодишното издание на „КИНОМАНИЯ“ в Националния дворец на културата (НДК). Той ще се състои на 25 ноември от 20:00 ч. в зала 3 на Двореца.

Бунтът е завинаги, свободата – вечно млада, затова и „Ревю“ са на сцената на НДК.

Историята започва някъде около „Кравай“ – там, където се поражда новата градска музика, където съмишленици се събират, за да поприказват прямо за живота и чрез музиката да го увековечат. А това е животът на вечно младите, тези, които ясно виждат отвъд удобството на илюзията и не се стесняват да я критикуват и разобличат. Родена от заряда на легендарната група „Кале“, „Ревю“ е чистата емоция на младостта, на бунта и дързостта да се бориш за каузата да си, осъзнато.

РЕВЮ създават водовъртеж пред сцената и разпалват малки революции там, където детето в нас още се бунтува срещу несправедливостите. Но всяка революция пламва от любов и „Ревю“ ще ни го докажат за пореден път с новия си албум, с техните гости и с напомнянето, че „родени сме да се обичаме, родени сме да полетим, родени сме да се привличаме…“ на 25 ноември в зала 3 на НДК.

Билетите вече са в продажба на цени от 20 лв. на касите на Билетен център-НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото