REVOLUTIONS PER MINUTE с пилотен видеоклип

Те са нови, различни и много амбициозни. Вероятно не сте чували много за тях, но това няма да е за дълго. Плевенчаните от REVOLUTIONS PER MINUTE представиха първият си видеоклип, с който сериозно заявиха своите намерения в музикален план. „Taking you down“ е първата им авторска песен, която те заснемат и за видеото. Записът на песента е извършен в софийско студио, а миксирането е дело на талантливия български музикант Симеон Лозанов Monyx. Вокалите са записани в студиото на Максим Горанов в Плевен. Така групата предприема и следващата стъпка по нейното заснемане, което отнема 12 часа, но въпреки това момчетата са повече от доволни.

А кой всъщност стои зад RPM:
Георги Кирицов– Бас
Ивайло Първанов– Барабани
Иво Гълъбов– Китара
Недко Гешев– Вокали

Обединява ги общата им вълна в свиренето и създаването на музика в стиловете хард рок и хеви метъл, както и любовта им към автомобилите. А сега е време да ви представим и видеото към песента „Taking you down“:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото